ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €95

No products in the cart.

c

Πουρα Κουβας - Αξεσουάρ πούρου - Υγραντήρες πούρων - Καπνοπωλείο

Τι είναι οι σακούλες νικοτίνης;

Για ένα μη εκπαιδευμένο μάτι, μια σακούλα νικοτίνης μπορεί να μοιάζει με ταμπάκο και η πρώτη διαφορά που παρατηρείτε είναι το χρώμα. Οι σακούλες νικοτίνης έχουν πάντα λευκό χρώμα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ονομάζονται All-White Snus ή Vitsnus, ενώ οι σβώλοι snus έχουν μια καφέ απόχρωση στις σακούλες τους. Ωστόσο, η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ του κανονικού snus και του λευκού snus δεν είναι το χρώμα, αλλά η έλλειψη καπνού στις σακούλες νικοτίνης. Το ολόλευκο snus είναι χωρίς καπνό, αλλά εξακολουθεί να περιέχει νικοτίνη και αυτό δίνει στον χρήστη την ίδια “κλωτσιά” νικοτίνης που παίρνει από το snus ενώ ταυτόχρονα αποφεύγει όλα τα μειονεκτήματα που σχετίζονται με το κανονικό snus.

Πως χρησιμοποιώ τη σακούλα νικοτίνης;

Οι σακούλες νικοτίνης λαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο όπως το κανονικό snus, τις τοποθετείτε δηλαδή κάτω από το πάνω χείλος. Το αποτέλεσμα είναι μακροχρόνιο και οι σακούλες νικοτίνης μπορούν να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τον ενεργό καπνιστή που δεν έχει πάντα την ίδια ευκαιρία να καπνίσει (όταν εργάζεται ή εκτελεί μια συγκεκριμένη εργασία σε χώρο όπου απαγορεύεται το κάπνισμα). Βρέξτε τη σακούλα νικοτίνης με τη γλώσσα σας και τοποθετήστε την κάτω από τα χείλη σας.
Κρατήστε τη σακούλα νικοτίνης για περίπου 30-40 λεπτά.
Συνήθως χρησιμοποιείτε περίπου 10 σακούλες νικοτίνης την ημέρα.

Τι περιέχει μια σακούλα νικοτίνης;

Οι ολόλευκες σακούλες νικοτίνης περιέχουν νικοτίνη, γλυκαντικά, φυτικά πληρωτικά, νερό, ρυθμιστές pH και καρυκεύματα. Όλα τα συστατικά που προστίθενται στη νικοτίνη είναι εγκεκριμένα για τρόφιμα.
Η ισχύς της νικοτίνης ποικίλλει μεταξύ διαφορετικών εμπορικών σημάτων και γεύσεων και συνήθως βασίζεται σε ένα νούμερο που μπορεί να διαφέρει μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών και συνήθως ξεκινά από 0,6% έως 2,0%.
Ένα από τα πλεονεκτήματα του snus χωρίς καπνό είναι η δυνατότητα προσθήκης καρυκευμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο η φαντασία μπορεί να θέσει το όριο στους κατασκευαστές να αρωματίσουν τα προϊόντα τους. Σου δίνει την ευκαιρία να αλλάζεις γεύση συνέχεια και έτσι να μπορείς να απολαμβάνεις μια νέα γεύση όποτε θέλεις.

Οφέλη των All-White Snus

Ο καπνός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ένοχους στη σημερινή κοινωνία και είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες καρκίνου στον οργανισμό. Οι σακούλες νικοτίνης είναι εντελώς χωρίς καπνό και ως εκ τούτου αποτελούν ένα πολύ καλό υποκατάστατο για τα προϊόντα καπνού όπως τα τσιγάρα, το κανονικό snus, το καπνό για μάσημα και τον ναργιλέ.
Τα ολόλευκα προϊόντα έρχονται επίσης αρωματισμένα σε πολλές διαφορετικές γεύσεις και διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, κάτι που μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε καπνό. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, ακόμη και σε μέρη όπου είναι δύσκολο να καπνίσεις όπως π.χ. στο αεροσκάφος, στην εργασία και σε άλλα μέρη στα οποία απαγορεύεται το κάπνισμα.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η νικοτίνη που περιέχεται στις σακούλες νικοτίνης είναι δηλητήριο και δεν συνιστάται για χρήση και επομένως οι σακούλες νικοτίνης μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο από άτομα άνω των 18 ετών. Οι σακούλες νικοτίνης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από έγκυες, θηλάζουσες γυναίκες και από όσους πάσχουν από καρδιακές παθήσεις.
Η υπερβολική χρήση νικοτίνης μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των παλμών, ναυτία, ζάλη και εφίδρωση και επομένως μην χρησιμοποιείτε ποτέ περισσότερες από 20 σακούλες νικοτίνης την ημέρα.

Μορφή της σακούλας νικοτίνης

ΜΙΝΙ (Mini)
Είναι ελαφρώς μικρότερη για όσους αναζητούν μια μικρή και διακριτική σακούλα νικοτίνης που δεν φαίνεται κάτω από το χείλος. Περιέχει περίπου 0,3gr – 0,5gr ανάλογα με τη μάρκα και το προϊόν.
ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ (Super Slim)
Οι σακούλες νικοτίνης Super Slim είναι μια νέα μορφή. Είναι ακόμα πιο στενό και διακριτικό από το Slim. Παρά το μέγεθός του, ισοδυναμεί με μια λεπτή σακούλα νικοτίνης. Περιέχει περίπου 0,5 gr ανάλογα με τη μάρκα και το προϊόν.
ΛΕΠΤΗ (Slim)
Είναι μια πιο στενή ολόλευκη σακούλα. Έχει πιο άνετη εφαρμογή κάτω από το χείλος. Περιέχει περίπου 0,7gr – 0,9gr ανάλογα με τη μάρκα και το προϊόν.
ΚΑΝΟΝΙΚΗ (Normal)
Η κανονική σακούλα νικοτίνης έχει το ίδιο μέγεθος με μια κανονική snus, ωστόσο είναι αρκετά ασυνήθιστη. Περιέχει περίπου 0,7gr – 1,1gr ανάλογα με τη μάρκα και το προϊόν.

Ένταση Νικοτίνης

ΑΔΥΝΑΜΗ (1 τελεία)
Μια σακούλα νικοτίνης ασθενούς ισχύος περιέχει συνήθως μεταξύ 4 – 6 mg / g νικοτίνης
ΚΑΝΟΝΙΚΗ (2 τελείες)
Μια σακούλα νικοτίνης κανονικής αντοχής περιέχει συνήθως μεταξύ 8 – 10 mg / g νικοτίνης
ΙΣΧΥΡΗ (3 τελείες)
Μια ισχυρή σακούλα νικοτίνης περιέχει συνήθως μεταξύ 12 – 14 mg / g νικοτίνης
SUPER STARK (4 τελείες)
Μια σακούλα νικοτίνης εξαιρετικά ισχυρής αντοχής περιέχει συνήθως μεταξύ 14 – 18 mg / g νικοτίνης
SUPER STARK (5 τελείες)
Μια σακούλα νικοτίνης εξαιρετικά ισχύος περιέχει συνήθως μεταξύ 18 – 20 mg / g νικοτίνης

Πηγή: Nikotinpåsar.se

Ετικέτες: