ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €95

No products in the cart.

c

Πουρα Κουβας - Αξεσουάρ πούρου - Υγραντήρες πούρων - Καπνοπωλείο

Πως να κόψετε σωστά ένα πούρο

Το κόψιμο ενός πούρου μπορεί να είναι μια εκπληκτικά περίπλοκη διαδικασία για τους μη γνώστες. Ωστόσο, αφού επιλέξετε το σωστό κόφτη και μάθετε πώς να κόβετε σωστά ένα πούρο, δεν θα γίνει πλέον μια τρομακτική εμπειρία.

Μια κακή περικοπή θα καταστρέψει ακόμη και τα καλύτερα πούρα, επομένως είναι σημαντικό να αποσπάσετε σωστά τον καπνό σας για να αποφύγετε προβλήματα αργότερα. Πριν ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το αντικείμενο της κοπής είναι να δημιουργήσετε ένα άφθονο. ομαλό άνοιγμα για κάπνισμα χωρίς να καταστρέφεται η δομή του πούρου. Με τα περισσότερα πούρα, αυτό σημαίνει να κόβετε μέρος του πώματος στο κεφάλι που κλείνει το πούρο, ενώ αφήνει μέρος του κολλημένο γύρω από το άκρο για να κρατήσει τα φύλλα πλήρωσης μαζί.

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε το σωστό εργαλείο κοπής. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές: κόπτες μονής και διπλής λεπίδας, ψαλίδι, punch (δημιουργία τρύπας), κοφτερό μαχαίρι ή v-cut. Αν μόλις ξεκινήσατε, προτείνουμε να επιλέξετε ένα κόφτη διπλής λεπίδας, καθώς είναι το πιο απλό στη χρήση, είναι σχεδιασμένο να κάνει ένα κόψιμο στο πούρο και από τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, και μπορεί να σας κόψει οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος. Με ένα κόφτη διπλής λεπίδας, υπάρχει λιγότερη πιθανότητα να σκιστεί το περιτύλιγμα πούρων, ενώ άλλα εργαλεία κοπής απαιτούν λίγο περισσότερη εμπειρία.

Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τον ώμο του πούρου – το μέρος όπου το καμπύλο άκρο του πούρου αρχίζει να ισιώνει. Εδώ θα κάνετε την περικοπή σας. Τοποθετήστε το κεφάλι του πούρου μέσα στο άνοιγμα του κόφτη διπλής λεπίδας και κλείστε ελαφρά τις λεπίδες έτσι ώστε να αγγίζουν το πούρο. Αυτό διατηρεί το πούρο σωστά τοποθετημένο και αποτρέπει την κίνηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σχίσιμο ή το κόψιμο σε λάθος μέρος. Μόλις το πούρο είναι στη θέση του, κόψτε το με τόλμη χρησιμοποιώντας γρήγορη, ομοιόμορφη πίεση. Ένας αληθινός λάτρης κόβει σαν χειρουργός: γρήγορα και με αυτοπεποίθηση.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ένας απλούστερος τρόπος για να κόψετε τον καπνό σας είναι να ανοίξετε τις λεπίδες του κόφτη διπλής λεπίδας και να την τοποθετήσετε σε επίπεδη επιφάνεια. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την κεφαλή του πούρου ανάμεσα στις λεπίδες έτσι ώστε να ακουμπά ομοιόμορφα στην επιφάνεια και, τέλος, κόψτε γρήγορα το κεφάλι του πούρου. Αυτή είναι μια σίγουρη μέθοδος για να πετύχετε μια τέλεια περικοπή.

Post a comment:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *