ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €95

No products in the cart.

c

Επιστροφές / ακυρώσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα elhabanero.gr δεν δέχεται επιστροφές καπνικών προϊόντων, αναλώσιμων και προϊόντων που έχουν υποστεί ζημιά από ευθύνη των πελατών.

Η επιστροφή προϊόντων τα οποία τηρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να γίνει εντός διαστήματος 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς και προσφέρεται αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Για επιστροφή προϊόντων εκτός Αθηνών, ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής τους.

Κατά την αποστολή του προϊόντος ο πελάτης θα πρέπει να μεριμνήσει για την ασφαλή συσκευασία του προϊόντος. Επιπλέον το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του θήκη ή κουτί εάν υπήρχε.

 

Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του. Ο πελάτης δικαιούται δωρεάν αντικατάσταση προϊόντος με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής να επιβαρύνουν την εταιρία στην περίπτωση αποστολής λανθασμένου προϊόντος. Η εταιρία δεσμεύεται για τον έλεγχο των προϊόντων της πριν τη συσκευασία και αποστολή τους.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Ακύρωση παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

 

1) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες προϊόντων από το καλάθι σας.

 

2) Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία, αλλά το προϊόν δεν έχει παραληφθεί από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Courier. Καλέστε στο 210 3232 293 ή επικοινωνείτε με το info@elhabanero.gr για άμεση ακύρωση της παραγγελίας σας. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την εταιρία ταχυμεταφορών, καθημερινά μεταξύ 3.00 μμ και 4.00 μμ.